Bogyókák Magánnapközi - Szeged

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Bemutatkozás

Bogyókák Magánnapközi

E-mail Nyomtatás PDF

Magánnapközinkben 6-18 év közötti gyermekeket várunk délutáni foglalkozásainkra. Szakképzett tanárok segítségével tanulószobai szolgáltatást nyújtunk, nyelvoktatással, (angol, olasz, francia) kézműves foglalkozással, jógával és sok-sok játékkal várjuk régi és új diákjainkat.

Stumpf Viktória vagyok, pedagógus, két kisfiú édesanyja, a Bogyókák Magánnapközi alapítója. Mindig is tanárnak készültem, már kislány koromban is nagyon sokszor játszottam „iskolásat”. Később valóra váltottam két legnagyobb álmomat, előbb tanár, majd édesanya lettem. Az anyaság megtapasztalása még közelebb hozott a gyermekekhez, saját gyermekeimen szerzett tapasztalataimat beépítem oktatói tevékenységembe. 18 éve tanítok, ebből 16 évet magántanárként, egyénileg vagy kis csoportokban foglalkozom gyerekekkel. A foglalkozások helyszíne egy erre a célra kialakított „mini iskola”, ahol a gyermekek otthonosan, kellemesen érzik magukat. (Egy tantermünk és két tanulószobánk van a belvárosban.)
A tanári pályát hivatásnak tekintem, tudásomat folyamatosan fejlesztem, melyet igyekszem színesen, alaposan és sokrétűen átadni tanítványaimnak.

A Bogyókák Magánnapközit két céllal hoztam létre:

  • oktató tevékenységemet magántanárként, magánnapközis keretek között folytassam
  • azt csináljam, amit igazán szeretek
 

Magánnapközi, korrepetálás, tanulószoba Szegeden

Magánoktatás, magánnapközi, magánóra, tanítás, tanulásfejlesztés, tanulás, korrepetálás, tanulószoba, felzárkóztatás Szegeden a Bogyókák magánnapköziben!

Kérdésével vagy bővebb tájékoztatásért forduljon bizalommal hozzám!

Életképek a Családi Napköziről:

Bógyókák Családi Napközi - Szeged

Bógyókák Családi Napközi - Szeged


Szavazások

Ön mit gondol a magánnapköziről?
 

Életképek