Bogyókák Magánnapközi - Szeged

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

A tanulószoba bemutatása

E-mail Nyomtatás

Szegeden, a Fülemüle utca 30. szám alatt üzemelünk, itt van egy kis tantermünk, étkező, mosdó, tusoló. A tanulószoba 12:00 órától indul és 18:00 óráig vagyunk nyitva. (igény esetén) Külön nyelvórákat tudunk adni angol, olasz és francia nyelvekből. A tanteremben interaktív tábla, és projektor is segíti munkánkat.

Lehetőség van egyéni és csoportos tanulásra. A tanulószobai szolgáltatás mind az egyéni, mind a csoportos foglalkozás esetén azt jelenti, hogy a gyerekek minden leckét elkészítenek, azt leellenőrizzük, a tanulnivalót megtanuljuk, visszakérdezzük, verstanulást is beleértve. Ha van szorgalmi feladat, azokat is mindig meg szoktuk csinálni.Jelentkezés: +36 20 524 8425


Tanulószobai foglalkozásaink 13:00-15:30 között zajlanak, 16:00 órától magánórákra van lehetőség. A tanulószoba ideje alatt a gyerekek pedagógus segítségével értelmezik a házi feladatokat, önállóan megoldják, majd közösen ellenőrzik és szükség esetén javítják. Emellett segítséget nyújtunk a gyerekeknek a délelőtt tanultak elsajátításában. A kis létszám miatt mindig van lehetőség a dolgozatokra külön készülni, az esetleges nehézségeket gyakorolni, a lemaradásokat behozni. A gyerekek úgy mennek el a napköziből, hogy este már nyugodtan játszhatnak, mehetnek edzésre vagy más különórákra, az iskolai teendőik kész vannak.

A tanulószobai foglalkozás ára 1500.-/ 90 perc. Ezt lehet meghatározott napokon, de akár mindennap igénybe venni

 

Magánnapközi, korrepetálás, tanulószoba Szegeden

Magánoktatás, magánnapközi, magánóra, tanítás, tanulásfejlesztés, tanulás, korrepetálás, tanulószoba, felzárkóztatás Szegeden a Bogyókák magánnapköziben!

Kérdésével vagy bővebb tájékoztatásért forduljon bizalommal hozzám!

Életképek a Családi Napköziről:

Bógyókák Családi Napközi - Szeged

Bógyókák Családi Napközi - Szeged


Szavazások

Ön mit gondol a magánnapköziről?
 

Életképek