Bogyókák Magánnapközi - Szeged

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Csoportos foglalkozások

Csoportos foglalkozások

E-mail Nyomtatás PDF

Iskola előkészítő foglalkozások 5-7 éves óvódásoknak pedagógus és fejlesztőpedagógus közreműködésével. Játékos feladatok a beszéd, a mozgás, a memória és a koncentráció fejlesztésére. Logikus gondolkodásra szoktatás, szövegértés fejlesztése, szókincsbővítés, egyes beszédhibák korrigálása. A foglalkozásokon részt vett gyerekek könnyebben, rugalmasabban veszik az iskola által támasztott akadályokat, magabiztosan kezdik az első osztályt.

Bogyókák magánnapközi - Szeged, Fülemüle utca 30. - Jelentkezés: 0620-5248425

Jelentkezés: +36 20 524 8425


Tematikus szülinapi zsúrok 3-10 éves korig! Zenés, táncos, játékos foglalkozások animátorokkal. Ügyességi vetélkedők, kézműves foglalkozások, sportkvíz, zenekvíz, Magyarország kvíz, igény szerint animátorokkal. 12.000.-/óra, melyben a terembérlet és a foglalkozás is benne van max.12 gyerekig.

IQ szakkör: foglalkozások gyerekeknek, melyek fejlesztik az intelligencia mind a 8 területét: nyelvi-verbális, logikai-matematikai, képi-térbeli, testi-mozgásos, zenei, természeti, társas és önismereti. Minden héten más-más érdekes feladat, az egyes témakörök végén tesztek, mérések.

Balkezes óvodások fejlesztése: Köztudott tény, hogy a balkezes gyerekek körében sokkal gyakoribbak az iskolakezdés során felmerülő problémák. Ha ezeket nem kezeljük időben, gyakran behozhatatlan lemaradást szenvednek a balkezes gyerekek. Legideálisabb, ha már nagycsoportos óvodásként megkezdjük a kis balkezesünk iskolai felkészítését. Speciálisan, bal kezesekre kifejlesztett módszerekkel, személyre szabott feladatokkal, sok-sok irányított játékkal segítünk felkészülni az 5-6 éveseknek iskolakezdésre heti egy illetve heti két alkalmas kurzusokkal.

Nyelvoktatás gyerekeknek kis csoportokban is történik, nemcsak egyéni óra keretében. Sok játékkal, izgalmas feladatokkal, szórakoztatóan sajátítják el a gyerekek az idegen nyelvek alapjait. A csoport maximum létszáma 10 fő.

Lehetőség van továbbá kézműves foglalkozásokra, ahol a gyerekek megismerhetik a varrás, kötés, horgolás, hímzés és egyéb kézműves tevékenység alapjait. Új ötletként vetődött fel a kezdő főzőiskola gyerekeknek, ahol a gyerekek a főzés egyszerűbb alapjait tanulhatják meg. 
Ezek a foglalkozások csak megfelelő létszám esetén indulnak és általában péntek délutánonként vagy hétvégén vannak. Egy alkalom 120 perc és havidíja 10.000.- forint.

 

Magánnapközi, korrepetálás, tanulószoba Szegeden

Magánoktatás, magánnapközi, magánóra, tanítás, tanulásfejlesztés, tanulás, korrepetálás, tanulószoba, felzárkóztatás Szegeden a Bogyókák magánnapköziben!

Kérdésével vagy bővebb tájékoztatásért forduljon bizalommal hozzám!

Életképek a Családi Napköziről:

Bógyókák Családi Napközi - Szeged

Bógyókák Családi Napközi - Szeged


Szavazások

Ön mit gondol a magánnapköziről?
 

Életképek