Bogyókák Magánnapközi - Szeged

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Magánnapközi

Bogyókák Magánnapközi - Szeged

E-mail Nyomtatás PDF

Program Iskolásoknak: oktatás, tanulásfejlesztés, felzárkóztatás, szinten tartás!

Magánnapközinkben 6-18 év közötti gyermekeket várunk délutáni foglalkozásainkra. Szakképzett tanárok segítségével tanulószobai szolgáltatást nyújtunk, nyelvoktatással, (angol, olasz, francia) kézműves foglalkozással, jógával és sok-sok játékkal várjuk régi és új diákjainkat.

"Jó esze van, de a szorgalma!...."

Gyakori mondat, melyet szülők, pedagógusok szájából hallok, és valóban, igen sok gyerek beleesik ebbe a kategóriába.
Mit tehet a szülő, ha a gyermeke jó képességű, vagy közepes, de a szorgalma igen csekély. Tudjuk, hogy ha több időt fordítana a tanulásra, sokkal jobb eredményei lehetnének.
Nem mindegy, hogy egy gyermek megmarad a közepes szinten, esetleg még annál is alacsonyabban, vagy megszereti a tanulást, sikerélményei lesznek, mer válaszolni és jelentkezni, kijavítja jegyeit. Tudjuk, hogy az általános iskolai tanulmányok alapozzák meg a későbbieket. Nagyon fontos, hogy az iskolásokat pozitív élmények, hatások érjék az iskolában, megszeressék a közeget és a tanulást. Érezzék, hogy jó tanulónak lenni örömteli dolog és mindamellett a jövőjüket is megalapozzák vele.
Ehhez nyújtok segítséget! Programunkban igény szerint foglalkozunk 1-12. osztályos tanulókkal egyénileg és csoportosan egyaránt, minden tantárgyból.
Foglalkozásainkon a gyermekek tanulási képességét és kedvét is fejlesztjük személyre szabott feladatokkal. Ennek segítségével gyermeke mindig felkészült lesz, eredményei javulni fognak az iskolában, önbizalma megnő, kiegyensúlyozottabb, nyitottabb lesz.

"Életre szóló boldogtalanságot előzhetünk meg, ha úgy hajlítjuk a facsemetét, hogy felnőve egyik irányba se dőljön meg."
/James Clayton Dobson, Jr./

 

Magánnapközi, korrepetálás, tanulószoba Szegeden

Magánoktatás, magánnapközi, magánóra, tanítás, tanulásfejlesztés, tanulás, korrepetálás, tanulószoba, felzárkóztatás Szegeden a Bogyókák magánnapköziben!

Kérdésével vagy bővebb tájékoztatásért forduljon bizalommal hozzám!

Életképek a Családi Napköziről:

Bógyókák Családi Napközi - Szeged

Bógyókák Családi Napközi - Szeged


Szavazások

Ön mit gondol a magánnapköziről?
 

Életképek